Vil du hjelpe en småbarnsfamilie 2-4 timer i uka?

De fleste familier ønsker å klare seg selv men av og til kan det oppstå perioder hvor det er behov for litt ekstra hjelp og støtte i hverdagen. Da kan det være til god hjelp med en ekstra voksenperson som er sammen med hele familien eller barna noen timer i uka.

PKF_5219Noen familier ønsker praktisk hjelp med barna mens andre ønsker en voksen å snakke med og et lyspunkt i hverdagen. Home-Start Familiekontakten (HSF) er et tilbud til småbarnsfamilier hvor en frivillig familiekontakt hjelper familien en gang i uka i 2-4 timer i ca. 6 måneder.

Familiekontaktene er voksne som har tid til overs og som har glede av å være sammen med barn. De har foreldreerfaring eller erfaring fra arbeid med barn og leverer politiattest. Alle familiekontaktene gjennomfører et forberedelseskurs og får oppfølging av koordinator.

Nytt forberedelseskurs starter mandag 17.september. Kurset avholdes i Lillestrøm.

Kan DU tenke deg å bli familiekontakt? For mer informasjon ta kontakt med koordinator: Anne Hvistendahl Moe: annmoe1@skedsmo.kommune.no eller mobil 41 85 49 79. Lene Breivik: lenbrei@skedsmo.kommune.no eller mobil 90 56 64 09. Klikk her for mer informasjon om HSF Skedsmo.

Ønsker du mer informasjon om forberedelseskurset kan du også klikke deg inn her.